Wat is reiki?

Reiki is een methode om jezelf en anderen energie te geven die door het lichaam of de geest gebruikt wordt om te verbeteren. Deze energie is dezelfde energie waardoor jij en alles wat leeft blijft leven. Reiki helpt lichaam en geest ZICHZELF te genezen!

De Reiki-energie is 'intelligent' en bepaalt zelf wanneer en wat er in lichaam of geest gebeurt en komt altijd ten goede van de ontvangende partij.

Reiki is niet manipuleerbaar en heeft nooit negatieve gevolgen.

Reiki word doorgegeven via de handen, handoplegging dus. De behandelaar maakt niet iemand beter, maar fungeert als "doorgeefluik" van de energie.

De hoeveelheid energie die stroomt is afhankelijk van het niveau van de 'Reiki-gever' en de ontvankelijkheid van de ontvanger. De ontvanger kan in principe de energie weigeren, al zal dat slechts sporadisch gebeuren.

Het ontvangen van Reiki ontspant lichaam en geest en ondersteund het zelfgenezend vermogen, zowel lichamelijk als geestelijk.

Reiki is voor mens, dier en plant. Het is een op zichzelf staande helingsmethode, maar kan ook als ondersteuning voor andere heelmethodes worden gebruikt.

Als je medicijnen krijgt van een arts zullen deze beter hun werk doen. Als je hulp krijgt via het RIAGG, psychiater, psycholoog of andere hulpverleners zul je sneller tot inzichten komen. Heb je je arm gebroken, en je ontvangt Reiki (door het gips heen) zul je merken dat de breuk sneller geneest. 

Zo zijn er legio voorbeelden te noemen waar Reiki ondersteunend en helend werkt.

 

Tevens kunt u bij mij terecht voor Reikicursussen en inwijdingen.

 

Voor meer info en antwoord op uw vragen sta ik graag voor u klaar.

https://www.erofun.eu/eros-1000-ml-glij-en-massage-olie-in-een.html